Kim Kotter Bevallen : Kim Kotter Alchetron The Free Social Encyclopedia / Tips, tricks, alles komt voorbij.

Kim Kotter Bevallen : Kim Kotter Alchetron The Free Social Encyclopedia / Tips, tricks, alles komt voorbij.. Kim kötter zit in een spannende periode. Kim kötter bevallen van zoontje en dít is zijn prachtige naam. Dat onthult ze vrijdag op haar instagram. Maar hopen dat dat kind een rechte rug krijgt. De twee zijn de trotse ouders geworden van zoon ted.

Kim kötter (38) en jaap reesema (35) krijgen een derde kindje en dat is een hele verrassing voor de twee. Monique had een tweede kind, luca. Zoon ted is dinsdag geboren, maakt het model vrijdag bekend op instagram. Dit is het derde kindje voor haar en haar man jaap reesema (36). Kim kötters (38) tweede zoontje muck is ook een prematuur.

Kim Kotter Bevallen Van Zoon Youp Kek Mama Kek Mama
Kim Kotter Bevallen Van Zoon Youp Kek Mama Kek Mama from images.kekmama.nl
Van haar zoontjes muck en youp werd kim niet makkelijk zwanger, maar het heeft nu toch zo mogen zijn. Dit deed zij met een prachtige foto van het kleine jongetje waarbij zij schreef: N o b a b y b u m p ️| meine liebe. Kim kötter (born 27 july 1982, losser, overijssel1) is a dutch director, model and beauty pageant titleholder. Kim kötter en jaap reesema zijn voor de derde keer ouders geworden. Op 23 februari om 22.06 uur is onze jongste zoon geboren.onze droom is uitgekomen, drie gezonde zoons. Hij werd zelfs veertien weken te vroeg geboren. Nou die kim is ook wel dik geworden hoor.

Vorige week kwam al het leuke babynieuws van kim kötter (35) naar buiten:

Zoon ted is dinsdag geboren, maakt het model vrijdag bekend op instagram. Kim kötter zit in een spannende periode. Monique had een tweede kind, luca. Sinds 2013 wonen molleman en smit samen. N o b a b y b u m p ️| meine liebe. De twee zijn ouders geworden van hun derde kindje. Kim kötter meubelen | ontdek de woonstijl van kim kötter! 'we gaan door met tellen!' schrijft ze op insta. Hij werd zelfs veertien weken te vroeg geboren. Beiden hebben nu zoon noach bij zich. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Volgens eigenzeggen was het een vliegensvlugge bevalling. Dat maken ze bekend op instagram.

Fantastisch nieuws voor kim kötter en jaap reesema! Dat onthult ze vrijdag op haar instagram. Vanochtend maakte kim op instagram bekend dat zij op 23 februari is bevallen van zoon ted. Die kim heeft wel een kleine buik hoor. Kim kötter meubelen | ontdek de woonstijl van kim kötter!

Kim Kotter Showt Op De Valreep Haar Gigantische Babybuik Flaironline Voor Jou Over Jou
Kim Kotter Showt Op De Valreep Haar Gigantische Babybuik Flaironline Voor Jou Over Jou from media.flaironline.nl
Sinds 2013 wonen molleman en smit samen. Ja want dat kind eet natuurlijk niks. Dat maken ze bekend op instagram. Kim kötter zit in een spannende periode. Vlogster en presentatrice kim kötter (38) is dinsdag bevallen van zoontje ted. Yass, de week waar ik zo naar uit keek is hier! Kim kötter (38) en jaap reesema (35) krijgen een derde kindje en dat is een hele verrassing voor de twee. Ze is al een week uitgerekend, maar het kleintje van kim kötter (38) laat zich nog niet zien.

Nou die kim is ook wel dik geworden hoor.

Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren', schrijft kim bij een foto van haar zoontje. Dit nieuws maken ze op instagram bekend meteen zoet kiekje van hun pasgeboren zoontje. Miss the netherlands (1), dutch (1). Ze is al een week uitgerekend, maar het kleintje van kim kötter (38) laat zich nog niet zien. Nou die kim is ook wel dik geworden hoor. Muck en youp zijn de meest trotse broers op aarde', schrijft kim bij een foto van haar kersverse zoontje. Op 23 februari om … 'we gaan door met tellen!' schrijft ze op insta. Vanochtend maakte kim op instagram bekend dat zij op 23 februari is bevallen van zoon ted. Afgelopen voorzomer werden ze verrast met een spontane zwangerschap die niet in de planning lag. De dag van de te vroeg geboren baby. Kim kötter en jaap reesema zijn voor de derde keer ouders geworden. Maar hopen dat dat kind niet zo dun wordt als de moeder.

Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren', schrijft kim bij een foto van haar zoontje. Het koppel is 'intens verliefd'. Kim deelt haar heftige bevallingsverhaal op social media. Op 23 februari om … Kim kötter (38) en jaap reesema (36) zijn voor de derde keer ouders geworden.

Kim Kotter Krijgt Dramatisch Nieuws Te Horen Vlak Voor Bevalling
Kim Kotter Krijgt Dramatisch Nieuws Te Horen Vlak Voor Bevalling from leeshet.nl
Kim kötter en jaap reesema zijn voor de derde keer ouders geworden. Op 23 februari om 22.06u is onze jongste zoon geboren', schrijft kim bij een foto van haar zoontje. Wij zijn sas, syb en baby jeppe. De laatste loodjes vallen kim best zwaar. Kim kötter meubelen | ontdek de woonstijl van kim kötter! De twee zijn de trotse ouders geworden van zoon ted. Beiden hebben nu zoon noach bij zich. Kim kötter is bevallen van hun derde kindje:

Ze is bevallen van haar tweede zoontje.

Dit is het derde kindje voor haar en haar man jaap reesema (36). De twee zijn de trotse ouders geworden van zoon ted. Kim kötter bevallen van derde kindje. Kim kötter (born 27 july 1982, losser, overijssel) is a dutch director, model and beauty pageant titleholder.she was crowned miss universe nederland 2002, and competed in the miss universe 2002 pageant where she placed 11th in the preliminaries, missing the top 10 by one spot. Ze is al een week uitgerekend, maar het kleintje van kim kötter (38) laat zich nog niet zien. Gisteravond maakte kim kötter via instagram bekend dat ze afgelopen zaterdag, op 31 maart om 4.38u, is bevallen van zoon youp (mickey maes) siewertsz van reesema. Yass, de week waar ik zo naar uit keek is hier! Kim kötter (38) en jaap reesema (35) krijgen een derde kindje en dat is een hele verrassing voor de twee. 'we zijn intens verliefd.' 💙 ontdek de prachtige naam… Miss the netherlands (1), dutch (1). Kim kötter is in verwachting van haar derde kind. De laatste loodjes vallen kim best zwaar. Op 23 februari om …

Vorige week kwam al het leuke babynieuws van kim kötter (35) naar buiten: kim kotter. Sinds 2013 wonen molleman en smit samen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook